Ricki

Ricki

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘RICKI, EL PROFESSOR DE TENNIS’

Vine a passar una tarda divertida i a gaudir d’un espectacle ple d’humor, pensat per a tota la família, on coneixerem un esportista d’elit que ens mostrarà les seves grans habilitats en el camp de joc. Hora: 18 h. Prat gran. La Massana.

MÚSICA

‘MNEMÒSINE’

Concert. Projecte Mnemòsine. Un projecte musical que revitalitza cançons emblemàtiques del cançoner popular català amb una sonoritat mediterrània. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

VISITA

EIX COMERCIAL I PATRIMONI D’ANDORRA LA VELLA

Podrem captar l’ambient animat de les botigues, especialment si hi ha molta activitat. Després, ens endinsarem en el centre històric per explorar les places i els carrers empedrats, que ens transportaran a una altra època. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

TAST DE VINS

Taller temàtic de tast de vins a càrrec del Celler Mas Berenguer de Sant Julià de Lòria. Celler Mas Berenguer ens amenitzarà aquesta nit d’estiu amb un taller temàtic de presentació, origen i tast dels seus millors vins. Museu de la Moto. Canillo.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de catorze instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Borda Cal Paleta. Escaldes-Engordany. Fins al 10 d’agost.

‘GEGANTS I GEGANTONS: TRADICIÓ I FOLKLORE LAUREDIÀ’

Exposició dels 40 anys dels gegants i els 10 anys dels gegantons de Sant Julià de Lòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 3 d’agost.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934-Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

tracking