Ladis B

Ladis B

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

LADIS B

Estiu a la Massana. Dijous a la fresca. Concert de Ladis B. Hora: 20 h. Poble de Sispony. La Massana.

MARTA NIGHT

Tornen, un estiu més, els tradicionals Vespres d’estiu a Sant Miquel, amb l’aposta pel talent local. Hora: 19 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

ACTIVITATS

‘SER APICULTOR PER UN DIA’

Us proporcionarem tot l’equip i podreu conèixer de ben a prop com viuen les abelles, amb una explicació del procediment de recol·lecció de la mel. Hora: 10 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

TALLER

MARIDATGE DE MELMELADES EL PASTADOR

Maridatge de melmelades El Pastador, emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 11.30 h. Edifici de la Valireta. Encamp.

MÀGIA

MÀGIA A PROP

Durant la nit de diumenge pots gaudir d’un sopar excepcional acompanyat per la màgia de Jorge Jaime, qui s’aproparà a les taules delectant-vos amb els seus jocs de màgia i endevinació. Hora: de 20 a 22 h. Blót. Canillo.

EXPOSICIONS

‘INTEGRAT’

Recull de catorze instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Borda Cal Paleta. Escaldes-Engordany. Fins al 10 d’agost.

‘ELS ANYS 80’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida i Chema Madoz, mostrant alguns elements clau dels processos creatius. Espai Caldes. Escaldes.

tracking