Barbie

Barbie

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR D’ANDORRA LA VELLA

18.45 h: gran repic de campanes

19 h: inauguració de la festa major

19 h: torneig de vòlei platja 3x3

21 h: Does, espectacle Cia. Los Barlou.

22 h: Sublim by Cirque du Solei

22.30 h: ball a la plaça amb el Quartet Cocktail Elegant

22.30 h: Mushkaa+Akelarre

Diferents espais de la parròquia. Andorra la Vella.

VISITA

VISITA AL MUSEU CARMEN THYSSEN

Visita al Museu Carmen Thyssen emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 10.15 h. Encamp.

CONFERÈNCIA

‘LA DONA DURANT L’HOLOCAUST NAZI’

Judith Ramonet Blasi, graduada en relacions públiques internacionals, presentarà el seu estudi sobre com van viure les dones l’Holocaust nazi. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

CINEMA

‘BARBIE’

Cinema a la fresca per a tots els públics. Porteu les vostres crispetes de casa i acomodeu-vos a la plaça de la Ciutadania. Hora: 22 h. Plaça de la Ciutadania. La Massana.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Borda Cal Paleta. Escaldes-Engordany. Fins al 10 d’agost.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934-Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels processos creatius. Espai Caldes. Escaldes.

tracking