Juego del calamar

Juego del calamar

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La popular sèrie coreana de Netflix El juego del calamar (Squid Game) tornarà a la plataforma el 26 de desembre vinent, data en la qual s’emetrà la segona temporada completa. L’any que ve serà el torn de la tercera i última entrega d’aquest fenomen audiovisual. “Mort l’últim. La segona temporada d’#ElJuegoDelCalamar arriba el 26 de desembre. La temporada final arribarà el 2025”, ha anunciat la plataforma a través del seu perfil d’Instagram, que inclou imatges amb un petit avanç dels nous capítols.

L’aclamada ficció sud-coreana, ambientada a la ciutat de Seül, s’ha convertit en una de les més seguides al servei de continguts audiovisuals. Es tracta d’una sèrie distòpica protagonitzada per centenars de concursants amb problemes econòmics que accepten una estranya invitació per competir en diversos jocs infantils. Un cop a dins, els esperen un temptador premi milionari i tot un seguit de letals desafiaments.

La segona temporada d’Squid Game arribarà més de tres anys després que el primer lliurament es convertís en un èxit mundial, l’any 2021.

Cal recordar que la sèrie ocupa el primer lloc històric entre les produccions de Netflix, independentment de l’idioma, tant en visionaments (265,2 milions, mesurats pel total de visionaments dividit pel temps d’emissió) com en temps total (2.200 milions d’hores) durant les primeres 13 setmanes després de l’estrena, recorda el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter.

Hwang Dong-hyuk, guionista, director i productor executiu de la sèrie, va dir en una carta inclosa en l’anunci de Netflix i publicada als mitjans de comunicació, que el primer dia de producció de la segona temporada “gairebé semblava surrealista” tornar al món d’Squid Game.

tracking