AGENDA

Estiu a La Massana. Jocs gegants i d'aigua

Jocs a la Massana

Jocs a la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

ESTIU A LA MASSANA. JOCS GEGANTS I D’AIGUA

Jocs d’aigua, jocs per aprendre, jocs per treballar el sentit de l’equilibri, un munt de peces amb les quals podreu passar una tarda acompanyats amb la família. Vine a refrescar-te! Horari: de les 17.30 h a les 19.30 h. Prat Gran. La Massana.

MÚSICA

COLORS DE MÚSICA-CONCERT DE JUDIT NEDDERMANN

Presenta Lars un viatge de retorn a casa en què honra les arrels i crea cançons que busquen l’amor, la pau, la celebració i la llum. Hora: 21 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

NITS OBERTES-DJ JOHN HOLT

John Holt també produeix música de gènere house, ja que és un enamorat del gènere i també ha signat en segells com Massive Digital Records, Difusion Records Ibiza i Vidogue. Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

VISITES

VISITAR L’EIX COMERCIAL I EL PATRIMONI D’ANDORRA LA VELLA

Podrem captar l’ambient animat de les botigues, especialment si hi ha molta activitat. Després, ens endinsarem en el centre històric per explorar les places i els carrers empedrats, que ens transportaran a una altra època, immersos en l’arquitectura i la història del lloc. I acabarem al museu Bici Lab Andorra. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

VISITA TEATRALITZADA ELS (MÉS) FRESCOS DE SANTA COLOMA

Avui és dia de visita, els turistes i els curiosos esperen amb impaciència l’inici de la visita guiada pels indrets més especials: Espai Columba, església, carrers... Santa Coloma. Andorra la Vella.

TEATRE

CANILLO ESCÈNIC ARTS

19 h: Hope Hope Hopla a la plaça del Prat del Riu.

20.30 h: Les veïnes i una maleta a la plaça Carlemany.

EXPOSICIONS

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

tracking