TELEVISIÓ

Un clàssic recuperat

‘Prison break’ tornarà al catàleg de Netflix el 4 de setembre després d’anys d’absència. Hulu prepara un ‘revival’ de la mítica sèrie amb uns altres protagonistes.

Prison Break

Prison break

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Netflix recupera per al seu catàleg una de les sèries internacionals de major èxit de començament d’aquest segle. Mentre encadena estrenes de títols originals, la plataforma d’streaming ha anunciat que tornarà a incloure Prison Break en la seva oferta, anys després que desaparegués del servei a la carta.

La ficció protagonitzada per Wentworth Miller i Dominic Purcell tornarà completa a Netflix el pròxim 4 de setembre, tal com ha comunicat la companyia a les xarxes socials. Serà amb les temporades originals ja estrenades, mentre Hulu pensa a desenvolupar un revival sense els protagonistes de sempre.

Com passa habitualment amb altres sèries, Prison Break ja va formar part del catàleg de la plataforma nord-americana en el passat i, després d’un temps, va deixar d’estar disponible per qüestions de drets. Ara torna a estar a l’abast dels seus subscriptors, que també poden veure-la a Disney+.

Estrenada l’agost del 2005, Prison Break aborda el pla elaborat pel personatge de Michael Scofield per treure el seu germà Lincoln Burrows de la presó i salvar-lo d’una inevitable pena de mort, després d’haver estat injustament condemnat per l’assassinat del germà de la vicepresidenta dels Estats Units.

La sèrie va tenir quatre temporades originals entre el 2005 i el 2008, i la pel·lícula extra The Final Break el 2009. Anys després, el 2017, Fox la va recuperar amb una cinquena tanda de capítols amb els seus protagonistes habituals, i un nou pla. Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Robin Tunney, Peter Stormare i Robert Knepper són uns altres dels rostres més recognoscibles del repartiment.

El seu futur ha estat subjecte a rumors durant els últims anys i fins i tot el mateix Purcell va anunciar una sisena temporada de la qual Miller es va desvincular. L’últim que es coneix és el ja esmentat projecte d’Hulu.

tracking