Concert Shuffle Express

Concert Shuffle Express

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

CONCERT SHUFFLE EXPRESS

La banda interpretarà temes d’artistes com BB King i Muddy Waters entre molts altres, i temes originals en clau de rock, swing, jump, calypso i funk, per fer-te ballar de valent. Hora: 20.30 h. Prat del Pi. Canillo.

CONCERT ‘VEU SILENT’, DEL DUET DAVID SANZ & ROSER PUIGBÒ

El duet crearà un diàleg al llarg del concert amb l’objectiu de recuperar cançons d’arreu, de diversos estils i gèneres, des dels sons més tradicionals de les havaneres fins a grans èxits del món del jazz o de la cançó popular. Hora: 19 h. Museu Nacional de l’Automòbil. Encamp.

TEATRE

CANILLO ESCÈNIC ARTS

18.00 h: La mare où (L’) on se mire a la Plataforma de Soldeu.

20.30 h: Sin Ojana a la plaça del Prat del Riu.

22.00 h: La 5ena façana i la Neu a l’edifici del telecabina.

22.30 h: Contes de gegants a la plaça Carlemany.

MUSEUS

VISITA AL MUSEU CARMEN THYSSEN

Visita al Museu Carmen Thyssen emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 10.15 h. Encamp.

PLUJA D’ESTELS. OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA

Les llàgrimes de Sant Llorenç, també conegudes com els Perseids, són un dels fenòmens astronòmics més populars i esperats de l’any. Hora: 22.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘LA MOVIDA DELS ANYS 80’

L’exposició transporta el visitant a un moment i ciutat concrets, que van marcar època: Madrid i la movida, un moviment que es va reflectir en moltes experiències artístiques multidisciplinàries. Fins al 5 d’octubre. Al Centre d’art. Escaldes-Engordany.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

tracking