Els anys 80

Els anys 80

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FESTES MAJORS

ALDOSA

13.00 h: missa solemne

16.00 h: activitats i ponis per als petits

17.30 h: tradicional berenar gegant

18.00 h: ball de tarda

22.00 h: focs tancament de festa major

23.00 h: sopar musical

EXPOSICIONS

PROJECTE FOTOGRÀFIC D’AUTOR

Mostra dels projectes elaborats durant el curs de projecte fotogràfic d’autor. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 d’agost.

ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS

Durant aquests anys de l’arribada de la democràcia a Espanya, els artistes proven de sortir d’un univers creatiu que semblava letàrgic que fa eclosió en nombroses experiències multidisciplinàries: Ouka Leele, Ceesepe, El Hortelano, Miguel Trillo, Jaume Plensa, Miquel Barceló, Ágatha Ruiz de la Prada entre d’altres. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

VITRINA ARTÍSTICA

L’horari de l’exposició és de dimarts a divendres de 10 a 18 h, dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 14 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 25 d’agost.

COLORES PARA EL PLANETA. COLECCIÓN DE ARTISTAS IBEROAMERICANOS

Exposició d’obres pictòriques pertanyents a diverses edicions d’ArtCamp Andorra. Els artistes pertanyen a diferents països iberoamericans (Andorra, Espanya, Portugal, Cuba, Xile...). Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Portes obertes a l’Espai Columba. Art medieval andorrà. Gratuït amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant l’agost i el setembre. Espai Columba. Andorra la V.

tracking