Les Bons

Les Bons

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

PROPOSTA DEL DIA

VISITA NOCTURNA A LES BONS-NITS D’ESTIU ALS MUSEUS

Sota la llum de la lluna, descobrirem els racons més emblemàtics de les Bons, així com el conjunt medieval i la seva magnífica església. Hora: 21 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

ACTIVITATS

RITMES MENUTS

17.00 h. Taller de circ.

18 h. Concert Explosive.

Carrer Callaueta. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

PROJECTE FOTOGRÀFIC D’AUTOR

Mostra dels projectes elaborats durant el curs de projecte fotogràfic d’autor. Centre cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 d’agost.

ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS

Durant aquests anys de l’arribada de la democràcia a Espanya, els artistes proven de sortir d’un univers creatiu que semblava letàrgic que fa eclosió en nombroses experiències multidisciplinàries: Ouka Leele, Ceesepe, El Hortelano, Miguel Trillo, Jaume Plensa, Miquel Barceló, Ágatha Ruiz de la Prada entre altres. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

VITRINA ARTÍSTICA

Els horaris de l’exposició és de dimarts a divendres de 10 h a 18 h, dissabte de 10 h a 19 h i diumenge de 10 h a 14 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 25 d’agost.

DANSA

COLORS DE MÚSICA. ‘LES VEÏNES I UNA MALETA’

Espectacle de dansa a càrrec de la Cia. Líquid Dansa i la Moixera, Les veïnes i una maleta. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

‘TRAGINANT PULSIONS’ A SANT ROMÀ DE LES BONS

Espectacle de dansa contemporània i música en viu que envaeix un espai natural per fer un recorregut pel passat siderúrgic de les valls d’Andorra. Hora: 19 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

tracking