Ruta de l'aigua i el granit

Ruta de l'aigua i el granit

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

RUTA DE L’AIGUA I EL GRANIT

Visita guiada pels carrers de la parròquia resseguint els vincles històrics entre l’explotació de l’aigua a Escaldes-Engordany i l’arquitectura del granit. Reserves a +(376) 890 897 o bé a espai.caldes@e-e.ad. Hora: 20 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

VISITES

CENTRE HISTÒRIC D'ANDORRA LA VELLA I SANTA COLOMA

La visita guiada per Andorra la Vella i Santa Coloma és una experiència única. Passejar pels carrers del centre històric i els seus entorns us oferirà una combinació de cultura, història i natura. Hora: 9.30 h. Centre Històric d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

DANSA

‘TRAGINANT PULSIONS A SANT ROMÀ DE LES BONS’

Espectacle de dansa contemporània i música en viu que envaeix un espai natural per fer un recorregut pel passat siderúrgic de les valls d’Andorra. Un espectacle on la dansa i la música s’obren camí en un escenari sense telons, ni distàncies. Hora: 19 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

MÚSICA

RITMES CAPITAL MUSICAL

Concert que fa tribut a Serrat&Sabina amb la cançó Dos pájaros al vuelo. Hora: 19.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

PROJECTE FOTOGRÀFIC D’AUTOR

Mostra dels projectes elaborats durant el curs de projecte fotogràfic d’autor. Centre cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 d’agost.

ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS

Durant aquests anys de l’arribada de la democràcia a Espanya, els artistes proven de sortir d’un univers creatiu que semblava letàrgic que fa eclosió en nombroses experiències multidisciplinàries: Ouka Leele, Ceesepe, El Hortelano, Miguel Trillo, Jaume Plensa, Miquel Barceló, Ágatha Ruiz de la Prada entre altres. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

VITRINA ARTÍSTICA

Els horaris de l’exposició és de dimarts a divendres de 10 h a 18 h, dissabte de 10 h a 19 h i diumenge de 10 h a 14 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 25 d’agost.

tracking