Lilliput

Lilliput

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

LILLIPUT

Juguem a contes? La nova producció de Tombs Creatius amb Carles Porta s’inspira en els contes clàssics i les llegendes populars, les seves històries, els seus personatges i les seves icones. Hora: 17.30 h. Antic Càmping Pla. Canillo.

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR D’ARINSAL

Concerts, activitats infantils, hamburguesada popular, missa solemne... Poble d’Arinsal. La Massana.

FIRES I MERCATS

MERCAT ARTESANAL ORDINO

Les parades estan ubicades al nucli de la població i ofereixen als visitants diferents tipus de productes, sempre de caràcter artesanal. Poble d’Ordino.

EXPOSICIONS

PROJECTE FOTOGRÀFIC D’AUTOR

Mostra dels projectes elaborats durant el curs de projecte fotogràfic d’autor. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 d’agost.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘COLORES PARA EL PLANETA. COLECCIÓN DE ARTISTAS IBEROAMERICANOS’

Exposició d’obres pictòriques pertanyents a diverses edicions d’ArtCamp Andorra. Els artistes de les mateixes pertanyen a diferents països Iberoamericans (Andorra, Espanya, Portugal, Cuba, Xile...). Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida i Chema Madoz, mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

tracking