Ritmes menuts

Ritmes menuts

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

RITMES MENUTS

17 h Jocs d’aigua

18 h. Concert Pell de gallina.

Carrer Callaueta. Andorra la Vella

ACTIVITATS INFANTILS

TALLER DE CONSTRUCCIÓ ‘KAPLA’

A través de petites peces rectangulars de fusta de pi, de la mateixa mida, es poden realitzar construccions de tota mena. Hora: de 18 a 21 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

TALLERS

TALLER DE TAITXÍ

Una pràctica antiga que treballa amb el cos i la ment i que té molts beneficis per a la salut. Hora: de 9 a 10 h. Parc de l’Ossa. Encamp.

MÚSICA

L’ÉMERVEILLÉE

Dilluns de dansa. Patricia Hastewell i Jordi Claret. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

VISITA

VISITA A LA mOSQUERA I EL TREMAT

Sota la llum de la lluna es podran descobrir els racons més emblemàtics i desconeguts de la Mosquera i el Tremat. Hora: 21 h. El Tremat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘ELS ANYS 80, LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany

‘DISSENYS HABITATS’

Helena Almeida i Chema Madoz mostren alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBRO’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘COLORS PER AL PLANETA’ - ARTCAMP

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. Biblioteca comunal. La Massana.

tracking