Centre històric d'Andorra la Vella i Santa Coloma

centre històric

centre històric

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

CENTRE HISTÒRIC D'ANDORRA LA VELLA I SANTA COLOMA

Passejar pels carrers del centre històric i l’entorn us oferirà una combinació de cultura, història i natura. Hora: 9.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

MÚSICA

RITMES CAPITAL MUSICAL

Concert de The Blue Women’s Soul, de blues, rock i soul. Hora: 19.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

VISITA

‘DISSENYS HABITATS’

Visita guiada a l’exposició Dissenys habitats d’Helena Almeida i Chema Madoz. Hora: 20 h i 21.30 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘PASSEJADA PEL CAMÍ DE LES PARDINES’

Passejada pel camí de les Pardines, emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 9 h. Plaça de Sant Miquel. Encamp.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys es troben a Andorra. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 30 d’agost.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘GRAVATS QUE REINTERPRETEN LES PINTURES DE SANTA COLOMA’

Petita mostra, a la recepció de l’Espai Columba, de l’obra de Mar Garcia Olmo, formada per gravats que reinterpreten les pintures de Santa Coloma. Espai Columna. Andorra la Vella. Fins al 31 de desembre.

tracking