AGENDA

Mark Ryden. Surrealisme pop i art lowbrow

Mark Ryden

Mark Ryden

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR DE SANTA COLOMA

Activitats, infantils, visites guiades, concursos i concerts. A diversos espais de Santa Coloma. Andorra la Vella.

MÚSICA

ROCKÒDROM MUSIC FESTIVAL

13 h La Raimutada

13 h Rapòdrom

15 h Old School

16 h Antònies Darkness

17 h Juli Barrero

18 h Komanem

19 h In eclipse

20 h Punk de Trobada

21 h Aphonnic .

Hora: 13 h. El Tarter. Canillo

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. Biblioteca Comunal. La Massana. Fins al 30 d’agost.

‘EL CANT DELS OCELLS’

Tung-Wen Margue ens ofereix una visió única de la seva Xina natal a través de la seva pintura. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 d’agost.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934-Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre.

tracking