Visita a la mina.

Visita a la mina.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

RITMES CAPITAL

Concert d’Old School-Versions rock. Hora: 19.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

SORTIDES

RUTA DEL FERRO I VISITA A LA MINA

Sortida a la Ruta del ferro i visita a la mina, emmarcada dins del programa d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Sortida amb bus des de la parada de la plaça de Sant Miquel. Hora: 9 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 30 d’agost.

‘EL CANT DELS OCELLS’

Tung-Wen Margue ofereix una visió única de la seva Xina natal a través de la seva pintura. Amb una tècnica que combina l’oli sobre paper amb objectes simbòlics, crea obres plenes de misteri i subtilesa. L’institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 d’agost.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

VISITES

VISITA NOCTURNA A L’EXPOSICIÓ ‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Podreu gaudir d’una selecció de pintura, escultura, fotografia, moda, arts gràfiques... del que va ser el fenomen cultural de la movida. Hora: a les 20 h i a les 21.30 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

VISITA AL CENTRE HISTÒRIC D’ANDORRA LA VELLA I SANTA COLOMA

Passejar pels carrers del centre històric i els seus entorns us oferirà una combinació de cultura, història i natura. Hora: 9.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

tracking