AGENDA

Taller de cerimònia del te amb els sons i la vibració del bols tibetans

Taller

Taller

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

A RITME D’ESTIU-CONTACONTES. ‘DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ?’ I ‘LES ARRUGUES DE L’ÀVIA’

Mitjançant la música, la dansa i les arts plàstiques, la Minimoni s’endinsarà a través del món dels colors en un viatge fins a les seves pròpies emocions. Hora: de 18 h. Biblioteca comunal universitària-Museu Fàbica Reig. Sant Julià de Lòria.

VISITES

VISITAR L’EIX COMERCIAL I EL PATRIMONI D’ANDORRA LA VELLA

Podrem captar l’ambient animat de les botigues, especialment si hi ha molta activitat. Després, ens endinsarem en el centre històric per explorar les places i els carrers empedrats. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

VISITA TEATRALITZADA ‘ELS (MÉS) FRESCOS DE SANTA COLOMA’

Avui és dia de visita, els turistes i els curiosos esperen amb impaciència l’inici de la visita guiada pels indrets més especials: Espai Columba, església, carrers... Hora: 17.30 h a l’oficina de Turisme. Andorra la Vella.

TALLERS

NITS D’ESTIU ALS MUSEUS: TALLER DE CERIMÒNIA DEL TE AMB ELS SONS I LA VIBRACIÓ DE BOLS TIBETANS

Aquest taller combina la cerimònia del te amb sons de bols tibetans per relaxar-nos, fomentant el benestar físic, mental, emocional i espiritual. Museu de la Moto. Canillo. Reserva obligatòria al telèfon 753 637.

MÚSICA

NITS OBERTES - ROBZNOW-DJ’S

Robert Ferrari, nascut al Principat d’Andorra el 2002, amb el seu nom d’artista Robznow porta més de cinc anys endinsat dins del món de la música. És un artista productor i discjòquei. Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 30 d’agost.

‘EL CANT DELS OCELLS’

Tung-Wen Margue ens ofereix una visió única de la seva Xina natal a través de la seva pintura. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 d’agost.

tracking