Visita teatralitzada Intrusons.

Visita teatralitzada Intrusons.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

RITMES CAPITAL

Musical Acabamos de llegar.Tribut a Fito&Fitipaldis. Hora: 19.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

VESPRES D’ESTIU A SANT MIQUEL

Tornen, un estiu més, els tradicionals Vespres d’estiu a Sant Miquel, amb l’aposta pel talent local, avui el grup Elèctric. Hora: 19 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

VISITES

VISITA TEATRALITZADA ‘INTRUSIONS’

L’actriu Txell Díaz i el ballarí i actor Xavier Pérez endinsaran el públic en l’exposició Sons. Analogies musicals a la pintura, a través d’una interpretació dramatúrgica plena d’emocions i sorpreses, inspirada en l’enigmàtic personatge de l’arlequí de l’obra de Ramon Casas. Hora: a les 19.30 h i 20.30 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

VISITA GUIADA A LA FARGA DEL MADRIU

Comença la darrera campanya d’intervenció arqueològica i consolidació a la Farga del Madriu. Animeu-vos a conèixer-la amb els tècnics de Patrimoni Cultural. Farga del Madriu Perafita Claror. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘MACBETH’

La Jove Companyia Nacional i la Jo Dansa presenten l’obra de Shakespeare Macbeth. Hora: 20.30 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 30 d’agost.

‘EL CANT DELS OCELLS’

Tung-Wen Margue ofereix una visió única de la seva Xina natal a través de la seva pintura. Amb una tècnica que combina l’oli sobre paper amb objectes simbòlics, crea obres plenes de misteri i subtilesa. L’institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 d’agost.

tracking