AGENDA

Visita guiada a la Casa Rull a la llum de les espelmes

Casa Rull

Casa Rull

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

VISITES

VISITA AL MUSEU CARMEN THYSSEN

Visita al Museu Carmen Thyssen emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 10.15 h. Encamp.

VISITA GUIADA A LA CASA RULL A LA LLUM DE LES ESPELMES

La Casa Rull ja és un espai especial quan hi toca de ple el sol del migdia; és un lloc que ens transporta a un temps passat a partir de la seva senzillesa. Però aquesta experiència millora quan la visitem a la llum de les espelmes i podem apreciar la tranquil·litat de la nit. Hora: 20 h. Museu Casa Rull. La Massana.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

CAMPIONAT DEL MÓN DE BTT

L’edició del 2024 de la competició se celebrarà al sector de Pal del Bike Park Pal Arinsal a la Massana i acollirà cinc modalitats: cross-country, short track, cross-country relay, E-MTB i descens. Sector Pal / Grandvalira Resorts. La Massana.

EXPOSICIONS

‘FOTOGRAFIES DE CÉLINE PECH & COLLARETS AFRICANS DE TONIA’

Clausura de l’exposició Nens de Dakar. Fotografies realitzades per Céline Pech amb la convidada especial Tonia Necklaces, creadora de collarets. Hora: 19 h. Art al Set. Escaldes-Engordany.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘GRAVATS QUE REINTERPRETEN LES PINTURES DE SANTA COLOMA’

Petita mostra, a la recepció de l’Espai Columba, de l’obra de Mar Garcia Olmo formada per gravats que reinterpreten les pintures de Santa Coloma. Espai Columba. Fins al 31 de desembre.

tracking