AGENDA

Traginant pulsions a Sant Romà de Les Bons

Tragineres de pulsions

Tragineres de pulsions

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

DANSA

‘TRAGINANT PULSIONS A SANT ROMÀ DE LES BONS

Tragineres de pulsions és un espectacle de dansa contemporània i música en viu que envaeix un espai natural per fer un recorregut pel passat siderúrgic de les valls d’Andorra. Hora: 19 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

SARDANES

XXXV APLEC DE LA SARDANA I XXIX CONCURS DE COLLES SARDANISTES

Aplec de la sardana i Concurs de colles sardanistes. En cas de pluja, els actes es traslladaran al Complex esportiu i sociocultural. Plaça dels Arínsols. Encamp.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

CAMPIONAT DEL MÓN UCI DE BTT

L’edició de 2024 de la competició se celebrarà al sector de Pal del Bike Park Pal Arinsal a la Massana i acollirà 5 modalitats: Cross-country, Short track, Cross-country Relay, E-MTB i Descens. Hora: 8.30 h. Sector Pa / Grandvalira Resorts. La Massana.

ART

ORDINO JARDINS D’ART

El comú d’Ordino convoca els artistes a participar en Ordino jardins d’art, un premi d’art contemporani destinat a professionals d’Andorra i d’arreu del món. Té com a objectiu promocionar artistes i promoure l’activitat turística de la zona convidant el visitant a passejar pels jardins i els indrets emblemàtics de la parròquia. Hora: de les 12 h a 18 h. Pel poble. Ordino.

EXPOSICIONS

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

tracking