workshop

workshop

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

DANSA

‘TRAGINANT PULSIONS A SANT ROMÀ DE LES BONS

Tragineres de pulsions és un espectacle de dansa contemporània i música en viu que envaeix un espai natural per a fer un recorregut pel passat siderúrgic de les valls d’Andorra. Hora: 19 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

TALLERS

WORKSHOP DE BREAKING AMB BLU JUANAN

Una vegada en la part pràctica, s’ensenyen alguns moviments bàsics de Toprocks (moviments dempeus), Footworks (moviments de sòl), Go Down (transició Toprock a Footwork) i Freeze (posicions estàtiques), amb l’objectiu de poder enllaçar els diferents passos i crear una ronda o coreografia. Hora: De les 17 h a les 18.30 h (9 a 12 anys). De 18.30 a les 20 h (13 anys). Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

A RITME D’ESTIU - INSTAL·LACIÓ ‘MICRO-SHAKESPEARE’ AMB TONI TORONELL

A través d’unes capses que contenen obres del gran dramaturg anglès condensades en 8 minuts, l’espectador que està darrere de la capsa-teatret “interpretant” rep instruccions a través d’uns auriculars i mou els objectes seguint les instruccions sense saber per què ho fa. Hora: de 18 a 21 h. Plaça Rocacorba. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘UBICACIONS’ DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCÍA OLMO

Inauguració a les 19.30 h de l’exposició de selecció de gravats de l’artista a l’espai de l’associació L’Institucional situat al Parc Central d’Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

tracking