Els anys 80

Els anys 80

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

EXPOSICIONS

‘COLORES PARA EL PLANETA. COLECCIÓN DE ARTISTAS IBEROAMERICANOS’. ART CAMP ANDORRA

Exposició d’obres pictòriques pertanyents a diverses edicions d’Art Camp Andorra. Els artistes pertanyen a diferents països Iberoamericans (Andorra, Espanya, Portugal, Cuba, Xile...). Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 6 de setembre.

‘4 ROSES, 4 EDICIONS, 4 ARTISTES’

Exposició dels quatre guanyadors de les quatre últimes edicions d’Ordino Jardins d’Art. Era del Raser. Ordino. Fins al 7 de setembre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

DANSA

‘TRAGINANT PULSIONS A SANT ROMÀ DE LES BONS’

Tragineres de pulsions és un espectacle de dansa contemporània i música en directe que envaeix un espai natural per fer un recorregut pel passat siderúrgic de les valls d’Andorra. Hora: 19 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

TALLERS

‘WORKSHOP DE COMERCIAL DANCE AMB ARI LOAN’

El commercial dance fa referència al ball que integra passos de molts estils, les coreografies són produïdes normalment per als videoclips o actuacions de les estrelles de la música. Hora: de les 17 h a les 18.30 h (9 a 12 anys). De 18.30 a les 20 h (13 anys). Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

tracking