AGENDA

A ritme d'estiu-Espectacle 'Eteri' (Part II) amb Emma Riba i Kic Barroc

Kic Barroc

Kic Barroc

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLES

A RITME D’ESTIU - ESPECTACLE ‘ETERI’ (PART II) AMB EMMA RIBA I KIC BARROC

Una peça de dansa contemporània i música en directe. Hora: 20 h. Placeta del Mallador. Sant Julià de Lòria.

VISITES

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

La visita guiada a aquesta exposició permetrà endinsar-se en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Hora: 19.30 h. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘COLORES PARA EL PLANETA. COLECCIÓN DE ARTISTAS IBEROAMERICANOS’. ART CAMP ANDORRA

Exposició d’obres pictòriques pertanyents a diverses edicions d’Art Camp Andorra. Els artistes pertanyen a diferents països iberoamericans (Andorra, Espanya, Portugal, Cuba, Xile...). Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 6 de setembre.

‘4 ROSES, 4 EDICIONS, 4 ARTISTES’

Exposició dels quatre guanyadors de les quatre últimes edicions d’Ordino Jardins d’Art. Era del Raser. Ordino. Fins al 7 de setembre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

tracking