AGENDA

Visita nocturna a les pintures de Sant Esteve d'Andorra la Vella

Pintures de Sant Esteve

Pintures de Sant Esteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

XERRADA ‘PERIODISME GRÀFIC, CÒMIC SOCIAL I L’OFICI’, A CÀRREC DE SUSSANA ZUZ MARTIN

Sussana ZUZ Martin abordarà el complex món del còmic i el periodisme gràfic. Hora: 18 h. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella.

VISITES

VISITES GUIADES I TEATRALITZADES ALS MURALS DE LA MOSQUERA

Encamp torna a engegar un any més les visites guiades i teatralitzades als murals de la Mosquera d’Encamp, que enguany comptaran amb un nou espectacle que, inspirat en els murals, recorre la història d’Andorra, concretament d’Encamp, de principi de segle XX amb dos nous personatges. Hora: 19 h. La Mosquera. Encamp.

VISITA NOCTURNA A LES PINTURES DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Donem la benvinguda a les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella amb una visita especial centrada exclusivament en les pintures, el seu significat, el seu estil i la seva història. Hora: 20 h. Espai Columba. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘COLORES PARA EL PLANETA. COLECCIÓN DE ARTISTAS IBEROAMERICANOS’. ART CAMP ANDORRA

Úlltim dia de l’exposició d’obres pictòriques pertanyents a diverses edicions d’Art Camp Andorra. Els artistes pertanyen a diferents països iberoamericans (Andorra, Espanya, Portugal, Cuba, Xile...). Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

‘4 ROSES, 4 EDICIONS, 4 ARTISTES’

Exposició dels quatre guanyadors de les quatre últimes edicions d’Ordino Jardins d’Art. Era del Raser. Ordino. Fins al 7 de setembre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

tracking