foto horoscop web

foto horoscop web

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aries

Gràcies a l'alineació astral d'avui, les teves emocions podrien vacil·lar entre un extrem i l'altre. Pren en compte que és una cosa positiva que et servirà molt per exterioritzar els teus desitjos del cor. Com més persones siguin testimonis de la teva passió per les coses, més estaran disposades a confiar en els teus consells i participació en els seus projectes.

Taure

Aunque sea sólo por hoy, podrás descubrir que tu corazón experimenta grandes transformaciones. Quizás estabas tratando de resolver un tema sepultado dentro de ti. Los acontecimientos surgidos de la poderosa alineación planetaria de hoy probablemente causarán un gran cambio en tus emociones con respecto a una situación. Quizás una resolución no sea exactamente lo que hace falta. Podría ser que solamente se precisen aceptación y comprensión.

Bessons

Quan es tracta de la teva feina i de la teva vida quotidiana, tens un sentit molt més agut del temps i les seves limitacions. Sigues consent de quant de temps passes durant certes coses i pregunta't si realment val la pena l'esforç que hi poses. L'energia astral en joc d'avui suggereix que has d'incloure més creativitat al teu escenari laboral.

Cranc

Prácticamente todo lo que hagas hoy tendrá una fuerte carga emocional que no será fácil ignorar. Hasta la transacción más sencilla en un cajero automático te hará percatar de ese hombre alto y de buen ver que logra que, de pronto, tu corazón se hinche de entusiasmo. Deja que la energía astral de hoy colme tu día de pasión y encuentros sensuales aun cuando menos los esperes.

Lleó

Ara les oportunitats són al lloc adequat perquè puguis prendre-les. Descobriràs que les connexions espirituals amb algú proper són molt importants per a tu gràcies a l'energia astral en joc. Tens una voluntat poderosa i descobriràs que, sota aquestes circumstàncies, pots fer pràcticament tot allò que desitges. Penses en un pla més elevat que la majoria.

Verge

Gràcies a l'aspecte en joc, no et sorprenguis si avui sorgeixen serioses lluites de poder a la feina. El més probable és que els efectes d'aquest difícil xoc d'energia afectin altres aspectes de la teva vida, especialment el privat. Aparta't dels que manifesten un enfocament massa exigent i abrasiu. Això seria l'últim que caldria.

Balança

La configuració planetària suggereix que potser rebeu consells d'amics que us podrien ser útils. Podries descobrir-te travessant transformacions emocionals producte de les seves paraules reconfortants. Recorda que si et sents trist, no cal sentir-se així per sempre. Pots sortir de la rutina amb tanta facilitat com entrar-hi. Només cal creure que és veritat.

Escorpí

Explora més els teus passatemps amb l'ajuda de l'aspecte actual. Pren el telèfon i comunica't amb altres persones que comparteixen els teus mateixos interessos. Arribaràs molt més lluny quan convides els altres a unir-se als teus plans. No ho facis perquè penses que podrien ajudar-te a la teva feina o carrera, o podrien donar-te més atractiu sobre la resta. Fes-ho perquè et fa realment feliç.

Sagitari

Descobriràs que tens ànsies i, sobretot, desig de treballar amb més persones. Avui es generaran converses amenes, ja sigui amb una altra persona oa la teva pròpia ment. A través d'aquest diàleg és probable que sorgeixin intercanvis importants i descobriràs que hi ha parts de tu que es revelen de maneres completament diferents. El dia d'avui està encoratjant connexions actives dins del teu món.

Capricornio

Avui és probable que sorgeixin conductes extremes al teu món financer que et preocuparan molt. Podràs sentir amenaça en rebre notícies que abans se t'havien amagat. Tracta de mantenir la calma en totes les situacions perquè els altres no es descarreguin en resposta a la teva reacció desmesurada. L'aspecte en joc d'avui us demana que treballeu amb l'energia del dia en lloc de fer-hi front.

Aquari

Si cal, tira avall la porta perquè parin atenció a la teva opinió. L?energia astral d?avui està suggerint que en aquest moment hi ha una mà pesada interferint en el joc dels esdeveniments. Podria ser la teva o la d'algú més, però has de saber que estàs arriscant molt, de manera que és important fer un esforç conscient perquè no t'hi portin. Assegureu-vos que la vostra mà sigui la més forta.

Peixos

Aneu amb compte que no us manipulin els qui volen quedar-se amb una porció de la coca. Potser hi ha algú interessat a jugar amb els teus sentiments per suplir les seves pròpies necessitats interiors. No creguis el que et diu pensant que és el teu deure ajudar tothom. Ajuda'ls demostrant-los la teva pròpia fortalesa i com saps cuidar-te tant emocionalment com físicament. L?energia d?avui està suggerint que els jocs són poc clars.

tracking