'Del Consell de la Terra al Consell General: síndics, sbusíndics, consellers i cònsols'

'Del Consell de la Terra al Consell General

'Del Consell de la Terra al Consell General

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

LLIBRES

‘DEL CONSELL DE LA TERRA AL CONSELL GENERAL: SÍNDICS, SUBSÍNDICS, CONSELLERS I CÒNSOLS (1133-2023)’

Presentació del treball de Jordi Guillamet Del Consell de la Terra al Consell General: síndics, subsíndics consellers i cònsols (1133-2023). Amb Jordi Guillamet Anton. Hora: 19 h. Consell General. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘MILO AI’

Presentació del llibre del congrés Milo Al que es va celebrar el maig del 2024 a l’hotel Roc Blanc. Amb Alejandro Hernández i Àlex Armengol. Hora: 19.30 h. Hotel Rocl Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

Inauguració de l’exposició Kokoro: el meu cos no és la meva ànima, una col·lecció d’obres pictòriques, escultures i fotografies (photoart) de l’artista Naiara Galdós. Hora: 18 h. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 27 de setembre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking