Dijous rock

Dijous rock

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

MAKUKA + AL TOQUE

Dijousderock amb Makuka + Al toque. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

LLETRES

‘CAMINS LITERARIS PEL BARRI ANTIC D’ANDORRA LA VELLA’

Visitaràs els llocs més emblemàtics del cor d’Andorra la Vella i coneixeràs la seva relació amb la literatura del nostre país gràcies a la lectura de fragments significatius. Hora: de 18 a 19.30 h. Placeta de Sant Esteve. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

Inauguració de l’exposició Kokoro: el meu cos no és la meva ànima, una col·lecció d’obres pictòriques, escultures i fotografies (photoart) de l’artista Naiara Galdós. Hora: 18 h. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS. HELENA ALMEIDA I CHEMA MADOZ’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 – Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre.

tracking