Jornades europees del patrimoni

Jornades europees del patrimoni

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

JORNADES

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2024

Recorregut per conèixer les formes de vida de la societat andorrana entre els segles VIII i XII, guiat pels tècnics de l’àrea de Patrimoni Cultural. Hora: de 10 a 13 h. Església de Santa Coloma. Andorra la Vella.

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2024

Els secrets del bosc, una ruta etnobotànica pel camí de l’Obac a la vall d’Incles. Hora: de 16 a 19 h. Vall d’Incles. Canillo.

TEATRE I DANSA

FESTIVAL DE TEATRE AL CARRER

17 h: taller de confecció de titelles.

18.45 h: Andorra Escapeland.

18.45 h: Animals i animalades.

20 h: Trois.

21 h: inauguració oficial.

21.15 h: La Cultura.

22.30 h: Toca’m el cuplet.

Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

Inauguració de l’exposició Kokoro: el meu cos no és la meva ànima, una col·lecció d’obres pictòriques, escultures i fotografies (photoart) de l’artista Naiara Galdós. Hora: 18 h. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

tracking