Cultura i proposit

Cultura i proposit

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘CULTURA I PROPÒSIT’

Claus per a l’èxit del benestar corporatiu. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘ALZHEIMER I EL VALOR DE LA MEMÒRIA: REPTES I SUPORT DES DEL SERVEI D’ENVELLIMENT I SALUT DEL SAAS’

Una conferència en què es tractarà l’Alzheimer, una malaltia amb què convivim de molt a prop. Hora: 19 h. Consell General. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

El tema general de la col·lecció representa les concordances i discordances entre cos i ànima, remarcant els contrastos entre tots dos universos, de l’artista Naiara Galdós. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 27 de setembre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA’

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant el mes de setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques i de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 - Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), en què mostra alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

La principal característica del lowbrow és la barreja d’elements de la cultura pop amb imatges inquietants o extravagants. Sala d’exposicions del Govern d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking