Andorra en l'entorn europeu

Andorra en l'entorn europeu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘ANDORRA EN L’ENTORN EUROPEU’

Una conferència de la mà del M.I. Sr. Patrick Strzoda, representant personal del Copríncep francès, que tractarà sobre Andorra i l’entorn europeu. Hora: 19 h. Consell General. Andorra la Vella.

LLIBRES

‘PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘EL VIAJE DE TU VIDA’

Una obra captivadora que et submergeix en un viatge d’autodescobriment i creixement personal. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘NIT INTERNACIONAL D’OBSERVACIÓ DE LA LLUNA’

No deixeu passar aquesta oportunitat d’immersió en el meravellós món de l’astronomia. Hora: 21 h. Mirador Coll de la Botella. La Massana.

EXPOSICIONS

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

Col·lecció d’obres pictòriques, escultures i fotografies (photoart) de l’artista Naiara Galdós. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Exposició que se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking