TELEVISIÓ

Repartiment de luxe

Netflix dona a conèixer l’elenc de la setena temporada de ‘Black Mirror’, on destaquen figures com Paul Giamatti, Emma Corrin o Rashida Jones.

Black Mirror

Black Mirror

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Netflix ha revelat un dels secrets més esperats pels seguidors de Black Mirror: l’elenc que protagonitzarà la setena temporada de la sèrie distòpica. En el marc de la Geeked Week, la plataforma ha confirmat els noms dels actors que apareixeran al pròxim lliurament, programat per estrenar-se durant l’any que ve.

Entre les figures més destacades hi trobem Paul Giamatti, Awkwafina i Cristin Milioti, qui torna a la sèrie després de la seva participació a l’episodi U.S.S. Callister, un dels més icònics. La llista completa inclou altres actors de renom com Peter Capaldi, Emma Corrin, Patsy Ferran, Rashida Jones, Issa Rae i Tracee Ellis Ross.

El creador de la sèrie, Charlie Brooker, continua mantenint en secret els detalls específics sobre els nous capítols. No obstant això, ja s’ha confirmat que un dels episodis serà una seqüela de l’esmentat U.S.S. Callister, un homenatge a Star Trek que va captivar a l’audiència en la quarta temporada. La participació de Milioti en aquest capítol ha estat una de les poques pistes que Brooker ha deixat caure sobre la trama.

D’altra banda, l’elecció del repartiment segueix la tradició de Black Mirror de comptar amb grans estrelles, una constant en la sèrie. Des de la participació d’actors com Jon Hamm, Bryce Dallas Howard, Miley Cyrus i Aaron Paul en temporades anteriors, fins a la inclusió de noves promeses, l’elenc ha estat sempre un punt fort per atreure l’audiència.

La sisena temporada, emesa l’any pasast, va ser rebuda amb opinions dividides per part de la crítica. Mentre alguns van elogiar els intents de la sèrie per reinventar-se, d’altres van apuntar que havia perdut l’essència. La setena entrega promet reprendre el vessant més fosc i distòpic.

tracking