Jornades de bruixeria d’Andorra

Jornades de bruixeria d’Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

3ES JONADES DE BRUIXERIA

19 h. Benvinguda per part de la cònsol menor

19.20 h Conferència Brujería y hechicería: algunas perspecivas etnográficas

20 h. Conferència La imagen de la bruja y su construcció desdes la Edad Media hasta la época contemporánea

20.40 h Torn de preguntes i debat.

Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

LA PASSIÓ AMOROSA AL TEATRE D’ÀNGEL GUIMERÀ

La conferenciant Fabiola Sofia Masegosa, doctora en Filologia, analitzarà l’obra teatral de l’escriptor Àngel Guimerà i Jorge. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

UNIVERSITAT D'ESTIU I TARDOR D'ANDORRA 2024

‘Els humnas moderns, present i futur’ amb Salvaor Macip, Catedràtic de medicina molecular al Departament de Biologia Molecular i Cel·lular de la Universitat de Leicester i director dels Estudis i Ciències de la Salut de la Universitat Oberta de Catalunya. Hora: 19 h. Centre de Congressos d’Andorra. Andorra la Vella.

ACTIVITAT

MASTERCLASS DE FITNESS X CESC ESCOLÀ

Suïssa Joiers Andorra i Tissot oferiran una exclusiva masterclass de fitness, dirigida per l’entrenador i influencer Cesc Escolà. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració d’Anyós Park, està pensat per als amants del fitness i l’estil de vida saludable del país. Hora: 19 h. Anyós Park. La Massana.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

tracking