Camí a la felicitat

Camí a la felicitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

CINEMA

‘LA MEMÒRIA INFINITA’

Projecció de la pel·lícula La memòria infinita, de Maite Alberdi. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

JORNADES

TERCERES JORNADES DE BRUIXERIA

Jornades de bruixeria amb presentacions de llibres, xerrades amb els autors i parades.

Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘EL CAMÍ DE LA FELICITAT’

Errors a evitar i passos a seguir. Amb Daniel Gabarró, xerpa del treball interior. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

PINTURES MURALS DE SANT ESTEVE D’ANDORRA LA VELLA

Accés gratuït al museu amb motiu de l’arribada de les pintures de Sant Esteve d’Andorra la Vella durant els mesos d’agost i setembre. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

‘KOKORO: EL MEU COS NO ÉS LA MEVA ÀNIMA’

Col·lecció d’obres pictòriques, escultures i fotografies (photoart) de l’artista Naiara Galdós. Edifici l’Estudi. Ordino. 27 de setembre

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Exposició que se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking