Caldes Festival

Caldes Festival

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

CALDES FESTIVAL. ‘LA SALLE D’ATTENTE’

Tres individus es troben en una sala d’espera. Les diferents realitats de cadascun es veuran portades a l’extrem dins dels quatre murs de la sala. Hora: 20.30 h. Plaça Santa Anna. Escaldes-Engordany.

‘EL CIRC DE LES JOGUINES’

Espectacle musical amb videoprojeccions, per a tots els públics. Hora: 19 i 20.30 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

CONFERÈNCIES

‘LIVRE LABIRINTO’

Presentació de l’exposició Livre Labirinto, amb Claudio Ramires, artista plàstic, arquitecte de la informació i publicista. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

REIKI I VIDA SALUDABLE

Beneficis de la tardor per afavorir la nostra salut i descobrir els secrets del reiki. Amb Salvador Zoroa, mestre de reiki. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

TRIBUT A QUEEN

Concert tribut a l’icònic grup Queen, un dels més grans de la història del rock. Amb la compra anticipada s’inclou una consumició. Hora: 22.30 h. Unnic. Andorra la Vella.

JORNADES

TERCERES JORNADES DE BRUIXERIA

Jornades de bruixeria amb presentacions de llibres, xerrades amb els autors i parades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘UBICACIONS’, DE LA GRAVADORA I JOIERA MAR GARCIA OLMO

L’exposició presenta una selecció de gravats de la col·lecció Ubicacions, així com una recopilació d’altres gravats de l’artista. L’Institucional. Andorra la Vella. Fins al 29 de setembre.

tracking