Vila Medieval

Vila Medieval

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLES

CALDES FESTIVAL

d’11 a 15 h Instal·lacions. ‘Pirates a Caldes’ i ‘Senderi’

d’11 a 14 h Jocs del milió en 3D

11.30 h Espectacle de circ: Aiguaneix

11.45 h Essència interrompuda

12 h Migdia màgic amb el mag Pol

15 h Clausura del festival

Escaldes-Engordany

CURSOS I TALLERS

TALLER DE PINTURA COL·LECTIVA EN ACRÍLIC

La interacció indirecta entre la taca i la línia. Amb Claudio Ramires, artista plàstic, arquitecte de la informació i publicista. Hora: 13 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

MIREIA PLANAS I FELIPE CONTRERAS

Visita guiada a l’església de Sant Martí de la Cortinada i concert a càrrec de Mireia Planas i Felipe Contreras en el marc del 2n cicle de tardor organitzat amb l’ONCA. Hora visita: 11.30 h. Concert: 12 h. Església Sant Martí de la Cortinada. Ordino.

CONFERÈNCIES

TROBADA REIKISTA

Txikung, meditació, intercanvi d’experiències, reiki per a parelles, grupal i reiju. Amb Salvador Zoroa, mestre de reiki. Hora: de 10 a 13.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

VILA MEDIEVAL

Exposicions, tallers infantils, demostracions, carrusels, cercavila, contacontes i moltes més activitats. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

CURSA D’ORIENTACIÓ - TROBADA DE GERMANOR CANILLO ORDINO

Canillo i Ordino tornen a celebrar la Trobada de Germanor, la cursa d’orientació ludicoesportiva que uneix les dues parròquies al Coll d’Ordino en un acte de germanor. Hora: 10.15 h. Coll d’Ordino. Canillo.

EXPOSICIONS

BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

tracking