Dia de la música

Dia de la música

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

DIA DE LA MÚSICA. ‘VIBLIOSONS AMB DAVID SANZ. MARIDATGE DE LITERATURA, MÚSICA I VINS’

Una activitat que combina la música en directe enmig de la biblioteca, amb el tast de vins comentats per un especialista i triats especialment per a cada peça i viceversa. I, a més, una selecció d’obres literàries pensades per a la música i els vins d’aquesta edició. Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘ELS ANYS 90. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Amb l’arribada de la democràcia a Espanya no tan sols finalitza una època de restriccions, també es produeix un moviment cultural, conegut com La Movida. Durant aquests anys, anomenats per alguns com a postmodernitat, els artistes proven de sortir d’un univers creatiu que semblava letàrgic que fa eclosió en nombroses experiències multidisciplinàries. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Horaris: de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h de dilluns a divendres. Dissabte de 10 h a 13 h. Diumenge i festius, tancat. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

20è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL CENTRE CULTURAL LA LLACUNA. ‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a la Llacuna: les arts plàstiques i visuals, la música, el teatre i la dansa. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘DISSENYS’

Exposició que proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 – Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Horaris: de dilluns a dissabte les 10 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

tracking