AGENDA

Burgués, Vázquez i De la Casa. Una mirada a l'interior a través de l'ull

Exposició de Burgués, Vázquez i De La Casa

Exposició de Burgués, Vázquez i De la Casa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

20è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL CENTRE CULTURAL LA LLACUNA. C0L·LOQUI

Amb Albert Roig, periodista, membre de la Taula nacional de les falles de les Valls d’Andorra i president de l’Associació de Cultura popular d’Ordino; Jordi Abella, antropòleg i director de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu; Mireia Guil, antropòloga i investigadora; Isidre Tito Peláez, director de l’Escola Folk del Pirineu, i Olalla Losada, cònsol menor i consellera de Cultura del comú d’Andorra la Vella. Hora: 20 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Amb l’arribada de la democràcia a Espanya no tan sols finalitza una època de restriccions, també es produeix un moviment cultural, conegut com La Movida. Durant aquests anys, anomenats per alguns com a postmodernitat, els artistes proven de sortir d’un univers creatiu que semblava letàrgic que fa eclosió en nombroses experiències multidisciplinàries. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Dissabte de 10 h a 13 h. Diumenge i festius, tancat. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

20è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL CENTRE CULTURAL LA LLACUNA. ‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a la Llacuna: les arts plàstiques i visuals, la música, el teatre i la dansa. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘DISSENYS’

Exposició que ens proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida i Chema Madoz, mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

tracking