Mercat de la Vall

Mercat de la Vall

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

MERCAT DE LA VALL

Un mercat on trobaràs productes agrícoles autòctons, manufacturats i de proximitat. També hi són presents els comerços del barri. Hora: d’11 a 20 h. Centre Històric. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

CONTRADANS

És el Festival de dansa i cultura tradicional que ve definit per les tres síl·labes del seu nom: CON (contemporaneïtat), TRA (tradició) i DANS (dansa). Hora: de 10 a 17 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

TALLERS

‘DECORA EL TEU GOT’

Els assistents podran pintar i decorar gots de vidre de la manera més creativa i original possible. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

‘TACA, LÍNIA I COS’

Taller experimental resseguint els elements característics d’Helena Almeida a través del cos, la línia i la taca. Activitat a càrrec de l’artista Emma Regada en el marc de l’exposició Dissenys habitats. Helena Almeida i Chema Madoz. Hora: 11 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘FES EL TEU COTXE RECICLAT’

A partir d’una visita pel museu cada infant fa el seu vehicle amb material reciclat. Hora: 12 h. Museu nacional de l’Automòbil. Encamp.

JORNADA DE PORTES OBERTES

10 h: taller de plàstica

11 h: demo Photoshop

15 h: improvisa en família

16 h: jugar amb paraules

17 h: taller d’il·lustració

La Capsa, Espais de creació. Ordino.

‘CANVIAR E PASSAT’

Taller a través de les constel·lacions familiars. Amb Cristina Stellini, doctora en filosofia, lletres i terapeuta i docent en constel·lacions familiars per Bert Hellinger Sciencia. Hora: de 10 a 22 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

RUTES

RUTA A L’ESTANY MORENO

La ruta, d’unes 3-4 hores i de nivell fàcil pel que fa a la dificultat del recorregut, comença per un bosc de pi negre i baixa pel refugi d’Ensagents fins a arribar a l’estany Moreno. Encamp.

tracking