AGENDA

'Evolució de la biotecnologia: passat, present i futur'

Magda Marquet

Magda Marquet

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

CONFERÈNCIES

‘EVOLUCIÓ DE LA BIOTECNOLOGIA: PASSAT, PRESENT I FUTUR’

La científica andorrana Magda Marquet, doctora en Enginyeria Bioquímica i fundadora dels laboratoris Althea Technologies a Califòrnia, participarà en l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2024-2025 a Andorra. Hora: 11. Centre de Congressos d’Andorra. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

PROGRAMA EMPODERA’T

Nutrició: pa massa mare amb Núria Robert. Hora: 19 h. Llar de jubilats. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

20è ANIVERSARI CENTRE CULTURAL LA LLACUNA

Lligams és una instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a la Llacuna: les arts plàstiques i visuals, la música, el teatre i la dansa. Fins al 16 d’octubre.

DISSENYS HABITATS

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 - Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

COLORS DEL PLANETA

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. A més del caràcter artístic, el projecte també té l’objectiu de forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

‘MARK RYDEN’

Evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presentació també d’altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions del Govern d’Andorra. Andorra la Vella.

tracking