TELEVISIÓ

Tornarà ‘Sherlock’?

La sèrie protagonitzada per Benedict Cumberbatch i Martin Freeman podria viure una segona etapa set anys després. Així ho ha insinuat la productora Sue Vertue.

Sherlock

Sherlock

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sherlock Holmes és un dels personatges de ficció més coneguts de tots els temps. El detectiu creat per Arthur Conan Doyle ha protagonitzat i inspirat multitud de formats al llarg dels anys: pel·lícules, còmics, teatre, animació, sèries... En aquest sentit, una de les produccions que han tingut més èxit és relativament recent, i ara podria retrobar-se amb els espectadors.

El 25 de juliol de 2010, la BBC va estrenar el primer episodi de Sherlock, la seva visió de l’icònic investigador, concebuda per Steven Moffat i Mark Gatiss. El projecte va llançar a la fama la carrera interpretativa de Benedict Cumberbatch, qui, al costat del ja experimentat Martin Freeman en el paper de Watson, va dominar la pantalla com el nou Holmes. Així doncs, després de set anys d’absència, quatre temporades i un especial, els seguidors continuen preguntant-se quan tornarà.

Una espera que podria ser més curta del que es pensa. En declaracions a Deadline, la productora de la sèrie, Sue Vertue, ha anunciat que, en cas de tenir el vistiplau de tot l’equip, el projecte tornaria a rodar. “Ens encanta aquesta sèrie i té futur. Algun dia, potser, si tots volen fer-ho”, ha afirmat. “Encara tenim els decorats guardats en algun lloc, i només es tracta d’aconseguir que tots es posin d’acord, d’aconseguir que els actors vulguin fer-ho”, ha afegit.

Aquestes paraules agafen el testimoni de les que Gatiss va deixar caure a l’abril, quan durant una entrevista va assegurar que Sherlock podia tornar en forma de llargmetratge. “Ens agradaria fer una pel·lícula, però intentar ajuntar a tothom és molt difícil. Caldrà preguntar a Benedict Cumberbatch i Martin Freeman. La gent pensa que simplement agites una vareta i ja ho tens, quan és increïblement difícil interessar la gent i fer-ho possible”, puntualitzava el cocreador de la sèrie. En tot cas, la porta encara no està tancada.

tracking