Un lugar comun

Un lugar comun

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CURSOS I TALLERS

‘ANSIETAT I INCERTESA DES DE LES NOVES CONSTEL·LACIONS’

Taller amb Evangelina Constable de @gecbenestar. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

PERFORMANCE ‘HOMENATGE A HELENA ALMEIDA’

Inspirada en l’obra d’Helena Almeida, Emma Regada posa el cos al servei de la poètica del moviment contingut en les fotografies de l’artista lusitana. Hora: 19 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

CINEMA

‘UN LUGAR COMÚN’

Presentació a Andorra del film amb la presència i col·loqui de la directora; Carla Altimir, ajudant de direcció, i Victor Garrido, tècnic de càmera.

CONFERÈNCIA

‘DEL PLA DIRECTOR A LA RESTAURACIÓ DE LA CASA BATLLÓ’

Jornades professionals, inauguració d’exposició, visites i conferència. Hora: 15 h. Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Dissabte de 10 h a 13 h. Diumenge i festius, tancat. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a La Llacuna. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. A més del caràcter artístic, el projecte també té l’objectiu de forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 31 d’octubre.

tracking