Tàpies: la física dels sons

Tàpies: la física dels sons

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘TÀPIES: LA FÍSICA DELS SONS’

La comissària de l’actual exposició SONS. Analogies musicals a la pintura, Pilar Giró, serà una de les protagonistes de les conferències del mes d’octubre. Giró parlarà sobre Antoni Tàpies. Hora: 19 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

‘DEL PLA DIRECTOR A LA RESTAURACIÓ DE LA CASA BATLLÓ’

Jornades professionals, inauguració d’exposició, visites i conferència. Hora: 12 h. Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra. Andorra la Vella.

ACTIVITAT

‘AI LA VERGE!’

Còctel i subhasta d’art en benefici de l’església d’Ordino per l’adquisisció de l’obra La Verge d’Ordino. Hora: 20 h. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

MÀGIC HISTÒRIC

La màgia tornarà a ser la protagonista amb la segona edició del Màgic Històric. Centre Històric. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a La Llacuna. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 - Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. A més del caràcter artístic, el projecte també té l’objectiu de forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

tracking