Cotis

Cotis

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

'COTIS'

Espectatre teatral en to de comèdia. La vida de barri en un bar de mercat. Entrades a la venda a la Casa pairal de la Massana. Hora: 21 h. Teatre de Les Fontetes. La Massana.

CURSOS I TALLERS

‘ESFERODINÀMICA PER A EMBARASSADES’

Com fer ús de la pilota per treure’n el màxim partit en l’embaràs i el part. Amb llevadores de Criand. Hora: de 18 a 20 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘DEL PLA DIRECTOR A LA RESTAURACIÓ DE LA CASA BATLLÓ’

Jornades professionals, inauguració d’exposició, visites i conferència. Hora: 12 h. Col·legi oficial d’arquitectes d’Andorra. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘MÀGIC HISTÒRIC’

La màgia tornarà a ser la protagonista al Centre Històric amb la segona edició del Màgic Històric. Centre històric d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

VISITA

‘VISITA TEATRALITZADA A CANILLO AMB ANDORRA ESCAPELAND’

Et convidem a desxifrar la història que hi ha darrere de “La maledicció del diable”, l’enigma que s’amaga al poble de Canillo. Es posarà a prova l’enginy dels assistents amb la realització de visites teatralitzades basades en els jocs de pistes. Plaça Montaup. Canillo.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys a La Llacuna. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposta d’una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida i Chema Madoz. Espai Caldes - Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

tracking