La Pitavola

La Pitavola

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

LA PITAVOLA

El parc natural del Comapedrosa commemora la data de la creació amb aquest esdeveniment anual que té lloc a Arinsal, principal porta d’entrada al parc. L’esdeveniment vol arribar a tots els amants de la muntanya. Hora: de 10 a 20 h. Casc Antic. Arinsal. La Massana.

VISITES

VISITA TEATRALITZADA A CANILLO AMB ANDORRA ESCAPELAND’

Et convidem a desxifrar la història que hi ha darrere de “La maledicció del diable”, l’enigma que s’amaga al poble de Canillo. Es posarà a prova l’enginy dels assistents amb la realització de visites teatralitzades basades en els jocs de pistes. Plaça de Montaup. Canillo.

EXPOSICIONS

‘BURGUÉS, VÁZQUEZ I DE LA CASA. UNA MIRADA A L’INTERIOR A TRAVÉS DE L’ULL’

Tres fotògrafs, tres mirades, tres visions, tres maneres d’enfocar la realitat que ens envolta. Exposició fotogràfica. Horaris: De 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h de dilluns a divendres. Dissabte de 10 h a 13 h. Diumenge i festius, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra la Vella. Andorra la Vella. Fins al 13 d’octubre.

‘LLIGAMS’ - 20 ANYS DE LA LLACUNA

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a La Llacuna: les arts plàstiques i visuals, la música, el teatre i la dansa. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que es reuneixen per crear i compartir. L’exposició estarà a Encamp durant tot el mes d’octubre i mostra un recull de les obres de la setena edició de l’esdeveniment, celebrada l’any 2021. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

‘L’ESTAT ARXIPELÀGIC’

La mostra L’Estat arxipelàgic – Explorant la identitat de les Filipines i la seva relació amb els oceans és una aproximació a la identitat única d’aquest territori i al seu patrimoni marítim, captat a través dels ulls del fotògraf Jacob Maentz. Hotel Rosaleda. Encamp. Fins al 30 d’octubre.

tracking