AGENDA

Aquí t'escoltem-Educació afectiva i sexualitat

Educació afectiva i sexualitat

Educació afectiva i sexualitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘EL TELER DAURAT. EL TEU ESPAI, LA TEVA VEU’

Entrevista amb Teresina Serra (pianista i docent) i Jessica Rivera d’Aumentium. Parlarem sobre com la passió pot dirigir la teva vida. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘AQUÍ T’ESCOLTEM - EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUALITAT’

La xerrada va dirigida a joves d’entre 12 i 17 anys i les seves famílies. En aquest acte, aprendran i coneixeran molt més al voltant d’àmbits tan importants, i necessaris, com són l’educació afectiva i la sexualitat. Hora: 16 h. PIJ Punt d’Informació Juvenil. Encamp.

CINEMA

‘EN EL ADAMANT’, DE NICOLAS PHILIBERT

El Adamant és un centre únic. Una estructura flotant situada al Sena, al cor de París, acull adults que pateixen trastorns mentals oferint-los el tipus d’atenció que els ancora en el temps i l’espai i els ajuda a recuperar-se o mantenir l’ànim. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLETRES

‘ENTREVISTA LITERÀRIA. TONI SALA’

Encetem les Entrevistes literàries de la tardor amb Toni Sala, filòleg i escriptor de Sant Feliu de Guíxols que ostenta diversos guardons literaris, com ara el Premi Nacional de Literatura que concedeix la Generalitat de Catalunya. Hora: 19.30. Biblioteca Comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

L’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘LLIGAMS’

Instal·lació artística, produïda per l’escola d’art d’Andorra la Vella, que vol esdevenir una metàfora dels vincles i complicitats que han tingut lloc al llarg d’aquests vint anys entre les diferents disciplines artístiques presents a La Llacuna. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 16 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 - Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

tracking