AGENDA

Temporada de música i dansa. Golda Schultz i Gary Matthewman

Golda Schultz

Golda Schultz

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

MÀRQUETING I VENDES

Augmenta la teva facturació més d’un 20% amb eCommerce Automation, reten amb SEO i internacionalitza amb marketplaces de nínxol. Hora: de 17 a 20 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

RESTAURACIÓ DE L’OBRA ‘GRANJA’ DE NEWELL CONVERS WYETH

El restaurador José Luis Romero impartirà una conferència sobre el procés de restauració de l’obra Granja de l’artista nord-americà Newell Convers Wyeth. Hora: 19 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

TEMPORADA DE MÚSICA I DANSA. GOLDA SCHULTZ I GARY MATTHEWMAN

La soprano sud-africana Golda Schultz és reconeguda internacionalment per la seva versatilitat en rols operístics principals i com a solista amb les orquestres i directors més prestigiosos. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLIBRES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘L’ILLA EN FLAMES’

L’illa en flames, l’aposta de Josep M. Mangot, que descriu amb molta plasticitat com els cubans descobreixen noves rutes comercials i un lloable neguit de llibertat. Hora: 19 h. Biblioteca Comunal d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘FAVELES DE LUXE’

Un llibre que convida a la reflexió sobre la transformació del paisatge a Andorra. Hora: 19 h. Museu de la Moto. Canillo.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 31 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 – Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

tracking