Vide Dressing

Vide Dressing

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FIRA

‘VIDE DRESSING’

El mercat de segona mà més gran dels Pirineus. Horari de les 10 a 20 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

ACTIVITATS

ACTUACIÓ CASTELLERA

Diada castellera dels Pirineus amb Pallagos del Conflet i Castellers de Tolosa. Hora: 17 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

HAMBURGUESADA REIAL-CANILLO

Hamburguesada popular festiva amb música en el marc del Xarangafest’24; ambientada en la reafirmació de la sobirania andorrana davant les amenaces de (l’hamburguesa) Boris. Hora: de les 20 a les 23 h. Edifici socioesportiu Perecaus. Canillo.

PEDALAR PEL DESERT-CAFÈ-TERTÚLIA

Els protagonistes d’aquest acte, Ramon Aranda i Eduard Barceló, comentaran les múltiples i segur que molt variades experiències viscudes per algun dels deserts més àrids. Hora: 16.30 h. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

DANSA

‘WORKSHOP, LABORATORI DE MOVIMENT’, AMB MARTA MORAN

La Marta Moran té un llarg recorregut en dansa contemporània i improvisació. Un espai per gaudir-nos i deixar-nos sentir des de la fisicalitat. Hora: de 18 a 20 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

CONCERT DE BOLS TIBETANS I RECITACIÓ DE SUTRA DEL COR

Amb Thubten Samten Enric i Thubten Wangchen, de la casa del Tibet i monjo budista. Hora: 18 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

TEMPORADA DE TEATRE INFANTIL: ‘EL PRÍNCEP TOTILAU: CAVALLET DE CARTÓ’

Cavallet de cartó és un espectacle de poesia adreçat als infants més menuts. Dos funcions: a les 17 h i a les 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLETRES

‘BIBLIOSCAPE’-SCAPE ROOM DE HALLOWEEN’

Els participants hauran de trobar un llibre de terror, amb una dedicatòria molt especial, que s’ha extraviat per la biblioteca. Hora: 18.00 h. Biblioteca Comunal del Pas de la Casa. Encamp.

tracking