La clau

La clau

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

10A ED. LA CLAU: MITOLOGIA CLÀSSICA

La clau és una introducció a l’art pensada per a persones no expertes en la matèria, en la qual es pretén compartir els aspectes fonamentals de l’art des d’un vessant poc acadèmic i des de l’experiència. Hora: 19.00 h. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

LLIBRES

PRESENTACIÓ DEL NÚM. 27 DE LA REVISTA ‘EX-LIBRIS CASA BAURÓ’

La presentació serà a càrrec de la ministra de Cultura, Mònica Bonell, i comptarà amb una breu xerrada per part del documentalista Salvador Coll i de l’advocat Marc Forné sobre Anto. Hora: 19 h. Biblioteca Nacional d’Andorra. Andorra la Vella.

TALLERS

PROGRAMA ‘EMPODERA’T BENESTAR EMOCIONAL-NUTRICIÓ I SALUT’

Es tractarà sobre la nutrició i la salut a partir d’una dieta antiinflamatòria a càrrec de la nutricionista Yolanda Mayas. Hora: 19 h. Sala d’actes del Comú. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

XERRADA ‘LES PLANTES DEL MADRIU: USOS CULINARIS’

Amb la col·laboració de Manel Niell, biòleg de l’AR+I, que, en una revisió de les plantes que podem trobar a la vall, ens explicarà els usos culinaris que tradicionalment se’n feien. Hora: de 19 a 20.30 h. Portal de la Vall. Andorra la Vella.

‘IA I ÈTICA A L’EDUCACIÓ: MÉS ENLLÀ DE LA TECNOLOGIA’

Un debat sobre les qüestions ètiques al voltant de l’ús de la IA en l’educació, inclosa la privacitat de les dades i els biaixos en els algoritmes. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de la pintura de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 31 d’octubre.

tracking