Flotados

Flotados

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

20È ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL CENTRE CULTURAL LA LLACUNA - ‘FLOTADOS’

David Moreno i Cristina Calleja uneixen la seva sensibilitat en un espectacle màgic i delicat en el seu hàbitat natural: pels aires... Hora: 21.30 h. Plaça Guillemó. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘360º EN EL TDHA: INNOVACIÓ I INCLUSIÓ PER A UNA MILLOR COMPRENSIÓ’

Conferència amb Martí Sala, coaching. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida i Chema Madoz, mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 23 d’octubre

‘L’ESTAT ARXIPELÀGIC’

La mostra L’Estat arxipelàgic – Explorant la identitat de les Filipines i la seva relació amb els oceans és una aproximació a la identitat única d’aquest territori i al seu patrimoni marítim, captat a través dels ulls del fotògraf Jacob Maentz. Hotel Rosaleda. Encamp. Fins al 30 d’octubre.

‘AI, LA VERGE!’

Presentació de les obres dels artistes participants en la subhasta d’art benèfica. Edifici L’Estudi. Ordino. Fins al 5 de novembre.

‘LA BELLESA REAL’

Exposició de fotografia, aquarel·les i poesies. Kat Cruz, Maria Núria Moreno i Fabienne Loosveldt. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 7 de novembre.

‘COLORS PER AL PLANETA’

Trobada d’artistes de pintors de diferents països que es reuneixen per crear i compartir. A més del caràcter artístic, el projecte també té l’objectiu de forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

FEDA, en una nova col·laboració amb l’Ambaixada de França a Andorra i l’associació de fotoperiodisme Visa pour l’Image, es complau a presentar-vos una exposició colpidora. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. FIns al 3 de novembre del 2024.

tracking