TELEVISIÓ

‘Citadel’ torna a viatjar

‘Citadel: honey bunny’, el nou ‘spin-off’ indi de la franquícia d’espionatge creada pels germans Russo, arriba a Amazon Prime Video el 7 de novembre.

Citadel

Citadel

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 2023 va veure la llum a Prime Video Citadel, una sèrie d’espies creada pels germans Russo. La ficció es va convertir en franquícia amb l’estrena de Citadel: Diana ambientada a Itàlia, i ara farà el salt a l’Índia amb Citadel: Honey Bunny, que arribarà al servei de streaming d’Amazon el pròxim 7 de novembre. Ho farà amb un equip eminentment local tant davant com darrere de les càmeres, un aspecte de gran rellevància ja que, segons asseguren els seus protagonistes, el públic “s’adona” quan “veu una sèrie local feta per un equip estranger”.

En aquest nou spin-off, el doble d’acció Bunny (Varun Dhawan) recluta l’actriu Honey (Samantha) per a una tasca en què tots dos es veuen immersos en un món d’acció, espionatge i traïció. Anys més tard, Honey i Bunny, distanciats, han de reunir-se i lluitar per protegir la seva filla Nadia.

“És completament diferent en to i gènere, i això és el que va agradar als germans Russo. Creien que cada sèrie havia de tenir la seva pròpia presència, la seva pròpia veu, la seva pròpia personalitat”, ha explicat el cocreador Krishna D.K. sobre la ficció en una entrevista concedida a Europa Press.

La localització té un pes molt important en la trama, i és que, tal com relata el cocreador Raj Nidimoru, van inspirar-se en el cinema de Bollywood. “La idea és fer-ho molt local i, quan ho fas així i funciona al teu país, és el primer pas per ser global”, afegeix D.K.

Kay Kay Menon, Simran, Saqib Saleem, Sikandar Kher, Soham Majumdar, Shivankit Parihar i Kashvi Majmundar completen l’elenc de Citadel: Honey Bunny. La ficció, que s’estrenarà en exclusiva a Amazon Prime Video, constarà de sis episodis. A més, des del passat 10 d’octubre els usuaris de la plataforma de streaming ja poden gaudir de la primera sèrie derivada de Citadel, Citadel: Diana.

tracking