Fira d'Andorra la Vella

Fira d'Andorra la Vella

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

FIRA D'ANDORRA LA VELLA

Quaranta-cinquena edició de la Fira d’Andorra la Vella. Horari: d’11 a 21 h. Al Parc Central. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

‘LA JOSEFINA PORRAS I NÚRIA GRAS’

La història de la Senyoreta és una història d’amors incomprensibles a l’època. Una història d’herències mal gestionades. Una història apassionant, que us farà veure Andorra des d’una altra perspectiva. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘TRANSVERSALS’

Xerrada sobre la importància de la creació des de la visió tradicional, de com evoluciona el ball tradicional a l’actual, sense perdre l’essència i ensenyar-ho el millor possible des de l’arrel. Se centrarà en l’espectacle de dansa contemporània Berro. Hora: 19 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘LA NENA QUE VA ATURAR EL TRÀNSIT AMB LA SEVA BICICLETA’

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta és un conte infantil de creació pròpia de la rondallaire Vanessa Silva. Aquest conte serà el punt de partida per parlar de noves maneres de mobilitat. Hora: 17.30 h. Biblioteca. Canillo.

EXPOSICIONS

‘DISSENYS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 – Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 26 d’octubre.

‘L’ESTAT ARXIPELÀGIC’

La mostra L’Estat arxipelàgic – Explorant la identitat de les Filipines i la seva relació amb els oceans és una aproximació a la identitat única d’aquest territori i al seu patrimoni marítim, captat a través dels ulls del fotògraf Jacob Maentz. Hotel Rosaleda. Encamp. Fins al 30 d’octubre.

‘COLORS PER LA PLANETA’

L’ArtCamp Andorra Colors per al planeta és una trobada d’artistes pintors de diferents països que cada dos anys, des del 2008, es reuneixen per crear i compartir. Sala d’exposicions del Comú d’Encamp. Encamp. Fins al 31 d’octubre.

tracking